Facebook

De Marnix groep heeft ook een Facebookpagina. Op deze pagina worden automatisch alle posts geplaatst die via deze website binnenkomen. Vrienden van de Marnix groep krijgen deze berichten dus ook op hun facebookpagina. Vind je het leuk om “live” op de hoogte te blijven als er berichtjes en/of foto’s worden geplaatst tijdens bijvoorbeeld de opkomsten, zoek dan “Marnix van Sint Aldegonde” op op Facebook en doe een vriendverzoek.

facebook naam: Marnix Van Sint Aldegonde

Profielfoto:

Privacy

De foto’s die worden geplaatst kunnen foto’s zijn van kinderen tijdens de opkomst. De leden en hun ouders worden op de hoogte gesteld van het bestaan van deze mogelijkheid en bij lid worden van de Marnix gaat men impliciet akkoord dat er mogelijk foto’s van activiteiten worden geplaatst waarop zij of hun kinderen te zien zijn.

Niet iedereen kan zomaar foto’s maken en plaatsen op onze site (en dus op onze facebook wall). Je moet daarvoor een account hebben op deze site. In principe kan iedereen zich aanmelden om posts te kunnen plaatsen op onze site, maar in principe zullen deze eerst worden gereviewd door een van de kaderleden voordat ze op de website/facebook verschijnen. Alleen kader-leden en de oudere leden (Rowans, Stam en MUX) kunnen direct plaatsen zonder dat de inhoud eerst wordt gereviewd.

De inhoud van de Facebook pagina van de Marnix is alleen zichtbaar voor “vrienden”, maar dat geldt uiteraard niet voor de website, die iedereen kan bekijken.

Het spreekt voor zich, dat iedereen goed moet nadenken voor hij of zij iets op internet plaatst. Vanuit het bestuur en het website beheer zal er constant toezicht zijn en zullen we de mensen scherp houden en aansporen na te blijven denken voordat iets wordt geplaatst. Mocht U toch iets constateren waar U bezwaar tegen heeft dan kunt U contact opnemen met de webmaster.

Leave a Reply