VVDM

Vrienden van de Marnix
Wilt u geen (kader)lid zijn maar wel betrokken blijven bij de Marnix van Sint Aldegonde of onze scoutinggroep willen ondersteunen met een jaarlijkse donatie, wordt dan ‘Vriend van de Marnix’!
Als ‘vriend van de Marnix’ wordt u op de hoogte gehouden van wat er speelt binnen de groep en zult u worden uitgenodigd voor groepsactiviteiten, zoals de Sint Jorisviering, laatste opkomst, jota/joti (challenge), kerstmaaltijd etc. Vrienden van de Marnix zijn natuurlijk altijd welkom voor het bieden van een helpende hand, maar dit is geheel vrijblijvend.
Om vriend van de Marnix te worden betaalt u € 50,- per jaar. Het is uiteraard ook mogelijk om meer te doneren. Een scouting lidmaatschap is hier niet standaard bij inbegrepen. Mocht hier een wens voor bestaan, dan is dit voor een meerprijs van € 30,- per jaar te realiseren om kostendekkend te blijven.
De betaling van het lidmaatschap zal per kwartaal worden voldaan. Het is ook mogelijk om de betaling aan het begin van het jaar in zijn geheel te doen. Bij voorkeur vindt de betaling per automatisch incasso plaats.
Iedereen die vriend van de Marnix wil worden kan zich aanmelden door onderstaand aanmeldformulier in te vullen.

Als welkomstcadeau ontvangt u gratis een Marnix trui!

 

*
*
*
 - 
 - 
*
*
*
*
*

Comments are closed.